Mrt

DEĞERLER KULÜBÜ OLARAK OKULUMUZDAKİ İLK İFTARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Anadolu İrfanı başlıklı panelimizi 21 Mart 20024'te saat 13.30'da Saray Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Panele okulumuz öğrencilerinin yanı sıra ilçemizdeki diğer liselerden de öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Özlem Kaya ve 12. sınıf öğrencilerinin katkılarıyla 14 Mart Pi Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Liselerde Bilim Uygulamaları Programı çerçevesinde "Anadolu İrfanı" konulu bir panel yapacaklar.

Şbt

9. Sınıf öğrencilerimiz okudukları kitabın sinemaya uyarlanmış şeklini salonumuzda seyrettiler.

Şbt

Okulumuz Tiyatro-Drama Grubu öğrencileri birinci dönem sonunda ilçemizde yer alan ilkokullarda "Türk Masalları Anlatma" etkinliğini gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuz kooperatifinde satılan ürünlerin üzerine Türkçemizde en sık yapılan hatalar ve bu hataların düzeltilmiş halini ekledik. Öğrencilerimizin okulda geçirdikleri herhangi bir an yeni bir bilgi için açılan bir kapı. Sloganımız basit: "Okul kooperatifinden yapacağınız bir alışveriş sizi büyük bir YALNIŞTAN kurtarabilir."

Şbt

İkinci dönem uygulanacak ders programı belli olmuştur.

Ekm

Okulumuzun sınıf ders programları aşağıda listelenmiştir.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımız 22.10.2023 Pazar günü velilerimizin yoğun katılımıyla okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür eder, yeni dönemde okul aile birliği yönetiminde yer alacak velilerimize başarılar dileriz.